Malzemeler
1 tavuk göğsü
1 adet havuç
1 adet patates
1 çay bardağı bezelye
1 kutu mısır konservesi
maydanoz - dere otu
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı süzme yoğurt
1 yemek kaşığı ceviz
Tuz
Yapılışı
Tavuğu haşlayın, soğuyunca didikleyin veya kuşbaşı doğrayın. Havuç ve patatesi küp küp doğrayın, küçük bir tencerede önce havuçları daha sonra bezelye ve patatesi ekleyerek haşlayın. Maydanoz ve dere otunu ince ince kıyın. Ayrı bir kapta yoğurtları tuz ekleyerek karıştırın. Malzemeleriniz soğuduğunda hepsini karıştırarak servis yapın.
Cevizi salatanın içinde ya da süslemesinde kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder