25 Ağustos 2011 Perşembe

Göbek Marul Ton Balığı Salatası

Göbek Marul Ton Balığı Salatası

Malzemeler;
1 göbek marul
1 kutu ton balığı
1 çay bardağı haşlanmış veya konserve mısır tanesi
Limon
Zeytinyağı
Tuz

Yapılışı;
Göbek marulu yıkayarak küp küp doğrayın. Ton balığının yağını süzerek bir tabakta balığı didikleyin. Geniş bir kaba mısırı da alarak limon suyu, zeytinyağı ve tuz ilavesiyle karıştırın.

Afiyet olsun...

2 yorum:

  1. Ne iştah açıcı gözüküyorlar. Akşamları çoğunlukla salata yiyoruz, ton balıklıyı kışın tercih ederdik ama şimdi canım istedi.

    YanıtlaSil
  2. off çok güzel, iftarı zor bekleyeceğim!!

    YanıtlaSil